DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19919

Название: Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбас
Другие названия: Barberry berries tybetskoho as a promising raw material for production of cooked sausages
Авторы: Гончаров, Георгій Іванович
Страшинський, Ігор Мирославович
Заворицька, Дар'я Григорівна
Strashynskyi, Igor
Goncharov, Georgi
Zavorytska, Daria
Ключевые слова: барбарис
м’ясні продукти
біологічно активні речовини
биологически активные вещества
мясные продукты
barberry
biologically active substances
meat products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Гончаров, Г. І. Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбас / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, Д. Г. Заворицька // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 55-57.
Краткий осмотр (реферат): Однією з головних умов функціонування організму людини у відповідності до теорії раціонального та збалансованого харчування, яка прийнята в міжнародній практиці, є обов’язкова наявність у раціоні харчування біологічно-активних речовин. Одним із основних джерел біологічно-активних речовин є плоди, ягоди, овочі, продукти їх переробки та функціональні продукти з їх використанням. Одним из главных условий функционирования организма человека в соответствии с теорией рационального и сбалансированного питания, которая принята в международной практике, является обязательное наличие в рационе питания биологически активных веществ. Одним из основных источников биологически активных веществ являются плоды, ягоды, овощи, продукты их переработки и функциональные продукты с их использованием. One of the main conditions for the functioning of the human body according to the theory of rational and balanced diet, which is adopted in international practice is necessary to have in the diet of biologically active substances. One of the main sources of biologically active substances are fruits, berries, vegetables and their products and functional foods with their use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19919
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
33.pdf105,37 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback