Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.

Опис

Ключові слова

лимонна кислота, аскорбінова кислота, повидло, цукровий буряк, журавлина, citric acid, jam, ascorbic acid, sugar beet, cranberry, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 55061U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку та журавлини / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004080 ; заявл. 07.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.

Зібрання