Аналіз конкуренції на ринку кондитерської продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто суть та види економічної конкуренції. Зосереджено увагу на прояві конкуренції саме на ринку кондитерської продукції. Проаналізовано стан виробництва кондитерської продукції за основними її виробниками в 2004 році. Зосереджена увага на позитивних та негативних проявах економічної конкуренції та її вплив на розвиток товарних ринків. Essence and types of economic competition is considered in the article. Concentrated attention on the display of competition exactly at the market of pastry products. The state of production of pastry goods is analysed after its basic producers in 2004 years. Rapt attention on the positive and negative displays of economic competition and his influence is on development of commodity markets.

Опис

Ключові слова

економічна конкуренція, ринок кондитерської продукції, цінова конкуренція, виробництво кондитерської продукції, economic competition, market of pastry products, price competition, production of pastry goods, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Ткаченко, О. М. Аналіз конкуренції на ринку кондитерської продукції / О. М. Ткаченко // АгроІнКом. – 2006.– № 1. – С. 34-37.

Зібрання