Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.

Опис

Ключові слова

пюре-напівфабрикат, буряк, начинка, puree semi-finished, filling, beet, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра технології консервування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент України № 106696 U Україна, A21D 2/18, А23L 1/06. Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; власник НУХТ. - № а 2013 10304 ; заявл. 21.08.2014; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.

Зібрання