Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20060
Title: Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства
Authors: Фурманова, Юлія Петрівна
Пархомець, Ірина
Keywords: обслуговування
фіто-бари
готельне господарство
service
phyto-bars
hospitality
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Citation: Фурманова, Ю. П. Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства / Ю. П. Фурманова, І. В. Пархомець // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 170-171.
Abstract: Фіто-бари - незамінні атрибути більшості фітнес-центрів та тренажерних залів. Саме тут споживачі готельних послуг можуть замовити напої, які мають найширший спектр впливу на організм: сприяють активізації роботи імунної системи, швидкому відновленню після фізичних і нервових перенапружень, підвищенню працездатності, збільшенню фізичних і розумових здібностей людини, зняттю втоми. Phyto-bars - an essential attribute of most fitness centers and gyms. Here consumers of hotel services can order drinks that have a wide range of effects on the body, help to activate the immune system, rapid recovery after physical and nervous overvoltage, increase efficiency, increase physical and mental abilities of human fatigue.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20060
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91.pdf107.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.