The introduction of innovation methods in the restaurant business
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Competition in the restaurant industry is growing every day and this situation makes restaurateurs regularly introduce new technologies in order to increase the attractiveness of the enterprise. Innovations in the restaurant industries are developing very quickly, because if restaurateur don’t apply, then achieve success to much more difficult.
Опис
Ключові слова
restaurant business, innovation, competition, ресторанный бизнес, конкуренция, инновации, ресторанний бізнес, інновації, конкуренція, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Magaletska, I. The introduction of innovation methods in the restaurant business / I. Magaletska, D. Vinogradova // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 156-157.