Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20275
Назва: Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)
Автори: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Бончак, Інна Василівна
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Ключові слова: порошок із кабачків
бісквітний напівфабрикат
powder with zucchini
sponge cake mix
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Патент 91967 UA, МПК А21D 13/00 (2006.01) Бісквітний напівфабрикат / Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Філіпенко В. В., Бончак І. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201401375 ; заявл. 12.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.
Короткий огляд (реферат): Бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор білий кристалічний, яєчний білок, яєчний жовток. Додатково містить порошок з кабачків. Biscuit semifinished contains wheat flour, sugar, white, crystalline, egg white, egg yolk. Additionally, the powder contains zucchini.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20275
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91967.pdf160.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.