DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20280

Название: Жевательная карамель диетически-функционального назначения на основе полиола изомальта и моносахарида фруктозы
Другие названия: Chewing caramel of dietary functionality on base of isomalt polyol and fructose monosaccharide
Авторы: Дорохович, Антонелла Николаевна
Божок, Александр Сергеевич
Dorohovich, Antonella
Bozhok, Alexandr
Ключевые слова: жевательная карамель
фруктоза
изомальт
органолептическая оценка
сорбционные свойства
жувальна карамель
ізомальт
органолептична оцінка
сорбційні властивості
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
chewing caramel
fructose
isomalt
organoleptic evaluation
sorption properties
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Дорохович, А. Н. Жевательная карамель диетически-функционального назначения на основе полиола изомальта и моносахарида фруктозы / А. Н. Дорохович, А. С. Божок // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. – 2014. – V. 2, № 5. – С. 14-16.
Краткий осмотр (реферат): В статье рассматривается возможность использования полиола изомальта и моносахарида фруктозы при производстве жевательной карамели. Приведены результаты исследования влияния нового сырья на органолептические показатели и сорбционную способность жевательной карамели. В статті розглядається можливість використання поліолу ізомальту і моносахариду фруктози при виробництві жувальної карамелі. Наведені результати дослідження впливу нової сировини на органолептичні показники і сорбційну здатність жувальної карамелі. The article describes the possibility of using the polyol isomalt and monosaccharide fructose in the production of the chewing caramel. The results of studies of the effect of new raw materials on organoleptic properties and sorption ability of the chewing caramel.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20280
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sdamgkdfnnopiimf.pdf6,19 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback