Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Title: Картопляні продукти у хлібопеченні
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Халікова, Есьма Фаїківна
Фаін, А. В.
Keywords: термін зберігання
картоплепродукти
картопляні пластівці
картопляне борошно
картопляна крупка
shelf life
potatoes
potato flakes
potato flour
potato grits
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Білик, О. А. Картопляні продукти у хлібопеченні / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, А. В. Фаін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 7–9.
Abstract: Проведено аналітичний огляд літературних джерел з застосування картоплепродуктів у хлібопекарській галузі з метою подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Встановлено, що картопляні продукти доцільно застосовувати для запобігання черствіння як для пшеничних так і для житньо-пшеничних хлібобулочних виробів. Показано необхідність дослідження можливості застосування у технології хлібобулочних виробів сухого картопляного пюре. Analytical review the literature on the use of potatoes in the baking industry to prolong the shelf life of baked goods. It was found that the potato products expedient for the prevention of staling for wheat and rye-wheat bakery products. The necessity to study the possibility of using technology in bakery products dry mashed potatoes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboakpuh.pdf224.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.