Innovational technologies in the preparation of food

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

tourism industry, hospitality, hotel, індустрія туризму, готель, гостинність, индустрия туризма, гостеприимство, гостиница, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Koveshnikova, D. Innovational technologies in the preparation of food / D. Koveshnikova, K. Chala // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 міжнародно наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 278–279.