Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини. The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit raw materials.

Опис

Ключові слова

молекулярна кухня, агар, плодово-ягідна сировина, molecular cuisine, agar, fruit raw materials, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Цигоняко, А. М. Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях / А. М. Цигоняко, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 91-92.