Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Водні екстракти полісахаридів насіння льону з різним вмістом сухих речовин дещо по різному впливають на властивості тіста. В серії дослідів з використанням розчинів полісахаридів з вищим вмістом сухих речовин відмічається зростання газоутримуючої здатності тіста порівняно із цими показниками, для тіста з додаванням полісахаридів низької густини. Flax seeds polysaccharides aqueous extracts with different content of dry matter effect the properties of the dough slightly different. In a series of experiments using polysaccharide solutions with higher solids content an increase in dough gas-retaining capacity is noted as compared to those parameters for low-density polysaccharides content dough.

Опис

Ключові слова

кафедра технології зберігання і переробки зерна, насіння льону, полісахариди, водні екстракти, flax seeds, polysaccharides, aqueous extracts

Бібліографічний опис

Сичинська, Д. Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста / Д. Сичинська, Т. Корж // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів , 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 163.