Дослідження фосфоолієвмісних матеріалів і місцел у системі КТІОЛ

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено уточнені дані складу та якості фосфооліевмісних продуктів вітчизняного виробництва. Досліджено раціональні режими процесу фракціонування в області заданих параметрів (гідромодуль, тривалість, добавка) та вплив добавок КТІОЛ на оптичні характеристики та фізичні показники місцел фосфоліпідівз метою поліпшення колір ності кінцевих продуктів та збільшення виходу гідрофільної фракції фосфоліпідів. З використанням модельних систем та експериментальних данихвиявлено раціональні умови фракціонування фосфоолієвмісного матеріалу. Determined specified data structure and quality fosfomaslosoderzhaschihproduktov domestic production. Abstract-rational modes of fractionation process in the investigated area given three parame (hydronic duration additive) and the effect of additives on the optical characteristics KTIOL AND INDIVIDUALS cal show whether those non-integer m phospholipids to reduce the CEE tnosti horseback month old products and increasing the yield of the hydrophilic fraction of phospholipids. Using model systems and experimental data revealed rational fractionation conditions phosphatase tidnogo concentrate.

Опис

Ключові слова

фосфатидний концентрат, концентрат харчовий, гідрофуз, concentrate food, phosphatide concentrate, hidrofuz, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Осейко, М. І. Дослідження фосфоолієвмісних матеріалів і місцел у системі КТІОЛ / М. І. Осейко, Є. І. Шеманська, Т. М. Геращенко // Харчова промисловість. — 2009. — № 8. — С. 5-7.

Зібрання