DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21186

Название: Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)
Другие названия: Mathematical modeling of process quality indicators grinding white meat chicken (fillet)
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Топольник, Віра Григорівна
Stukalska, Nataliya
Kuzmin, Oleg
Topol’nik, Vera
Ключевые слова: подрібнення
фарш
курятина
измельчение
shredding
forcemeat
chicken
кафедра туристичного та готельного бізнесу
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2012
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Топольник, В. Г. Математичне моделювання показників якості процессу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць Харківського державного університету харчування та торгівлі. – Харків, 2012. – Вип. 1(15). ‒ С. 398‒405.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено данні математичного моделювання процесу подрібнення білого м'яса курятини з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу В статье приведены данные математического моделирования процесса измельчения белого мяса курятины с целью улучшения качественных характеристик полученного фарша In the article the data of mathematical modeling of grinding white meat chicken to improve the quality characteristics of the resulting minced
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21186
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
HDUHT.pdf397,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь