Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Енергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн Одна з найгостріших проблем української економіки—висока енергомісткість виробництва.
Опис
Ключові слова
кафедра обліку і аудиту, енергоємність виробництва, енергозберігаючі технології, енергоефективність, new conservation technologies, energy conservation, cogeneration, энергосберегающие технологии, энергоэффективность, энергоемкость производства, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Бевз, В. В. Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку / В. В. Бевз // Наукові праці НУХТ. – 2010. - № 35. – С. 15-17.