Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Енергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн Одна з найгостріших проблем української економіки—висока енергомісткість виробництва.

Опис

Ключові слова

кафедра обліку і аудиту, енергоємність виробництва, енергозберігаючі технології, енергоефективність, new conservation technologies, energy conservation, cogeneration, энергосберегающие технологии, энергоэффективность, энергоемкость производства, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Бевз, В. В. Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку / В. В. Бевз // Наукові праці НУХТ. – 2010. - № 35. – С. 15-17.

Зібрання