Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Назва: Раціональні режими різання харчових продуктів
Автори: Гуць, Віктор Степанович
Губеня, Олексій Олександрович
Ключові слова: режими різання
енерговитрати
харчова промисловість
cutting conditions
energy
food industry
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Гуць, В. С. Раціональні режими різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): В харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf395.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.