Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуць, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorГубеня, Олексій Олександрович-
dc.date.accessioned2015-06-20T06:28:01Z-
dc.date.available2015-06-20T06:28:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГуць, В. С. Раціональні режими різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 36-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243-
dc.description.abstractВ харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectрежими різанняuk_UA
dc.subjectенерговитратиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectcutting conditionsuk_UA
dc.subjectenergyuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праціuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвuk_UA
dc.titleРаціональні режими різання харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf395.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.