Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуць, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Губеня, Олексій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-20T06:28:01Z | - |
dc.date.available | 2015-06-20T06:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гуць, В. С. Раціональні режими різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 36-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243 | - |
dc.description.abstract | В харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | режими різання | uk_UA |
dc.subject | енерговитрати | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | cutting conditions | uk_UA |
dc.subject | energy | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.subject | кафедра екологічної безпеки та охорони праці | uk_UA |
dc.subject | кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв | uk_UA |
dc.title | Раціональні режими різання харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.