Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331
Название: Технологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст
Другие названия: Technological line for production pectin containing pastes
Авторы: Чепелюк, Олена Олександрівна
Сухенко, Юрій Григорович
Бородіна, В. М.
Chepeliuk, Olena
Borodina, V.
Sukhenko, Yuri
Ключевые слова: рослинна сировина
пектиновмісні пасти
гідроліз речовин
екстрагування речовин
растительное сырье
пектиносодержащие пасты
гидролиз веществ
экстрагирование веществ
vegetable raw materials
pectin containing paste
hydrolysis of substances
extractable substances
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Чепелюк, О. О. Технологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст / О. О. Чепелюк, Ю. Г. Сухенко, В. М. Бородіна // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 90-91.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні пектинові виробництва централізовані, що віддаляє їх від сировинних джерел, впливає на якість і собівартість продукції. Сам процес виробництва чистих пектинів, паст, джемів тощо є досить трудомістким. Він включає багато стадій, в залежності від виду, якості і способів підготовки сировини і її переробки, починаючи від заготівельних і закінчуючи фасувальними операціями та поставкою готової продукції на реалізацію. Современные пектиновые производства централизованные, что отдаляет их от сырьевых источников, влияет на качество и себестоимость продукции. Сам процесс производства чистых пектинов, паст, джемов и тому подобное является достаточно трудоемким. Он включает много стадий, в зависимости от вида, качества и способов подготовки сырья и ее переработки, начиная от заготовительных и заканчивая фасовочными операциями и поставкой готовой продукции на реализацию. Modern pectin centralized production that alienates them from raw sources, affects the quality and cost of production. The process of production of pure pectin, pastes, jams and the like is quite time consuming. It involves many steps, depending on the type, quality and methods of preparation of raw material and its processing, from procuring and finishing and packaging operations and the delivery of finished products to sell.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30.pdf405.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.