Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна-
dc.contributor.authorРябоконь, Наталія Валеріївна-
dc.date.accessioned2015-06-26T12:02:43Z-
dc.date.available2015-06-26T12:02:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422-
dc.description.abstractВключення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectраціон харчуванняuk_UA
dc.subjectвійськовослужбовціuk_UA
dc.subjectмолочні консервиuk_UA
dc.subjectmilitaryuk_UA
dc.subjectcanned milkuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійuk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктівuk_UA
dc.titleРоль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf114.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.