Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаліновська, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorОболкіна, Віра Іллівна-
dc.date.accessioned2015-06-26T12:46:56Z-
dc.date.available2015-06-26T12:46:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКаліновська, В. І. Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловості / В. І. Каліновська, Т. В. Оболкіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 56-57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21431-
dc.description.abstractДля кондитерської галузі актуальним завданням є розроблення нового асортименту кондитерських виробів, конкурентоспроможного на вітчизняному ринку. Аналіз сучасного асортименту та обсягу виробництва харчових продуктів із піно- та драглеподібною структурою свідчить про їх популярність серед виробників і високий попит у споживачів. Це пояснюється наявністю більшості сировинних компонентів, існуванням відповідного виробничого досвіду та технологічного обладнання, натуральністю одержуваних продуктів, традиційністю їх споживання в Україні. For the confectionery industry urgent task is to develop a new range of confectionery products, competitive in the domestic market. Analysis of the current range and volume of food production and pino- gelatinous structure indicates their popularity among producers and consumers in high demand. This is due to the presence of most raw materials, the existence of relevant work experience and process equipment, naturalness derived products, traditional consumption in Ukraine.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкондитерська промисловістьuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectвиноградні вичавкиuk_UA
dc.subjectconfectionery industryuk_UA
dc.subjectrangeuk_UA
dc.subjectgrape pomaceuk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.titleВиноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf114.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.