Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, борошняні кондитерські вироби, ресторанне господарство, fiber, сonfectionery products, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кобець, О. С. Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 409.