Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1994

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.

Опис

Ключові слова

м'ясні хлібці, адгезія, фарш, мясные хлебцы, адгезия, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, meat loaves, adhesion, stuffing

Бібліографічний опис

Орлов, Л. О. Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. - 1994.- Вип. 42.- C. 20-22.

Зібрання