DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21668

Название: Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини
Другие названия: Methods comprehensive quantitative assessment of the quality of the grinding chicken fillet
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Stukalska, Nataliya
Ключевые слова: якість
комплексна кількісна оцінка
подрібнення
качество
комплексная количественная оценка
измельчение
quality
comprehensive quantitative assessment
grinding
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2014
Издатель: Варшава
Библиографическое описание: Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини / Н. М. Стукальська // Научная и техническая информация в планировании и осуществлении научных исследований и реализации проектов : сборник научных докладов. – Варшава, 2014. – Ч. 7. ‒ С. 26‒32.
Краткий осмотр (реферат): Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії і дозволяє оцінити якість продукції одним числом.Для количественной характеристики обобщенного параметра оптимизации предложен комплексный показатель качества, базирующийся на принципах квалиметрии, что  позволяет оценить качество продукции одним числом.For generalized quantitative characteristic parameter optimization propose a comprehensive quality score based on the principles of quality control and product quality to evaluate one number.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21668
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Warszawa.pdf770,18 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback