Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Назва: What are some qualities or characteristics that make a good restaurant?
Автори: Tsyhanenko, Yana
Kokhan, Olena M.
Ключові слова: кафедра іноземних мов професійного спрямування
high-quality food
restaurant owner
business management
висока якість продуктів харчування
власник ресторану
управління бізнесом
высокое качество продуктов питания
владелец ресторана
управление бизнесом
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Tsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SOME QUALITIES of A GOOD RESTAURANT.pdf13.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.