Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Назва: | What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? |
Автори: | Tsyhanenko, Yana Kokhan, Olena M. |
Ключові слова: | кафедра іноземних мов професійного спрямування high-quality food restaurant owner business management висока якість продуктів харчування власник ресторану управління бізнесом высокое качество продуктов питания владелец ресторана управление бизнесом |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Tsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SOME QUALITIES of A GOOD RESTAURANT.pdf | 13.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.