Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTsyhanenko, Yana-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2015-11-13T08:38:05Z-
dc.date.available2015-11-13T08:38:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationTsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямуванняuk_UA
dc.subjecthigh-quality fooduk_UA
dc.subjectrestaurant owneruk_UA
dc.subjectbusiness managementuk_UA
dc.subjectвисока якість продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectвласник ресторануuk_UA
dc.subjectуправління бізнесомuk_UA
dc.subjectвысокое качество продуктов питанияuk_UA
dc.subjectвладелец ресторанаuk_UA
dc.subjectуправление бизнесомuk_UA
dc.titleWhat are some qualities or characteristics that make a good restaurant?uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SOME QUALITIES of A GOOD RESTAURANT.pdf13.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.