Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

попит, криза, харчові продукти, demand, crisis, food products, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мостенська, Т. Г. Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи / Т. Г. Мостенська // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – С. 180-181.