Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22138
Title: Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Страшинський, Ігор Мирославович
Мензелевський, Євген Володимирович
Фурсік, Оксана Петрівна
Keywords: варена ковбаса
куряче м’ясо
білок тваринного походження
кремнезем
cooked sausage
poultry meat
animal origin protein
silica
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Патент на корисну модель №97556 UA МПК А23L 1/314 (2006.01), А23L 1/137 (2006.01) Варена ковбаса «Куряча» / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Мензелевський Є. В., Фурсік О. П.; заявник Національний університет харчових технологій. – №u 2014 09774; заявл. 05.09.2014; опубл. 25.03.2015 Бюл. №6
Abstract: Розроблено рецептуру вареної ковбаси, яка містить м'ясо курятина (філе та стегно), сало, сіль. До складу ковбаси додатково внесено білок тваринного походження (гідратований у співвідношенні 1:20), рисове борошно, олеорезин, кремнезем. В якості білку тваринного походження використовують білкотон свинячий. Have been developed recipe of cooked sausages that containing poultry meat (loin and thigh), fat, salt. Also sausage contains animal origin protein (hydrated at a ratio of 1:20), rice flour, oleoresin, silica. As a animal origin protein using Belkoton.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22138
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97556.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.