Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Название: Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
Авторы: Орлов, Леонід Олексійович
Яровий, Володимир Леонідович
Янковий, Микола Григорович
Ключевые слова: м'ясний хліб
фарш
реологічна характеристика
готовий продукт
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
meat loaves
stuffing
rheological characteristics
finished product
Дата публикации: 1994
Библиографическое описание: Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.
Краткий осмотр (реферат): Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
viznathennia.pdf96.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.