Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
Вантажиться...
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
Опис
Ключові слова
м'ясний хліб, фарш, реологічна характеристика, готовий продукт, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, meat loaves, stuffing, rheological characteristics, finished product
Бібліографічний опис
Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.