eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2014 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22290
|
Название: | Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті |
Другие названия: | Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution |
Авторы: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Ключевые слова: | харчова промисловість наукові здобутки ресурсоощадні технології функціональні продукти пищевая промышленность научные достижения ресурсосберегающие технологии функциональные продукты food processing functional foods resource saving technologies unctional foods |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2014. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та
ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних
фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього техноло-
гічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності під-
приємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення
якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Рассмотрены проблемы совершенствования существующих и создания новых энерго-и
ресурсосберегающих технологий для производства пищевых продуктов на основе современных
физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего тех-
вания и энергосберегающего оборудования, повышение эффективности деятельности пред-
предприятий, а также результаты научно-исследовательских работ студентов с целью повышения
качества подготовки будущих специалистов пищевой промышленности. The problems of improving existing and creating new energy and
resource saving technologies for food production based on modern
physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced tech-
tech and energy saving equipment, improve the efficiency of sub-
enterprises and the results of scientific research to improve student
quality training of future professionals of the food industry. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22290 |
Располагается в коллекциях: | 2014
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|