Дослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Емульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Одним з можливих шляхів оптимізації їх рецептурного складу є використання рослинної сушеної сировини. Emulsion sauces are common in the diet and nutrition are multicomponent systems. One of the possible ways to optimize their prescription is the use of dried plant material.

Опис

Ключові слова

емульсійний соус, кабачки, реологічні властивості, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів, emulsion sauce, zucchini, rheology

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Дослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачків / О. В. Нєміріч, О. О. Новосад // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 153.