Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальова, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorМайборода, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorПоліщук, Анастасія Миколаївна-
dc.date.accessioned2016-03-17T14:05:21Z-
dc.date.available2016-03-17T14:05:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКовальова, С. О. Перспективи застосування методів хроматографії у експертизі харчових продуктів / С. О. Ковальова, О. І. Майборода, А. М. Поліщук // Перспективи застосування методів хроматографії у експертизі харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. - С. 269-271.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22494-
dc.description.abstractРізні види хроматографії застосовують для здійснення контролю якості харчової сировини і харчових продуктів. Методами хроматографічного аналізу можна визначати кількісний і якісний склад суміші компонентів. Це дозволяє робити висновки відносно природного або синтетичного походження об’єкту. Хроматографічні методи можуть бути використані для перевірки відповідності умов технологічних процесів виробництва нормативним документам. З огляду на можливості і переваги різних видів хроматографії перспективними є розробка, вдосконалення і поширення методів аналізу із застосуванням хроматографічних приладів. Different chromatography techniques are used for quality control of raw materials and food products, as well as to verify compliance with the conditions of technological processes of production regulations. Chromatographic analysis methods make it possible to determine the qualitative and quantitative composition of the mixture of components. It is important for the definition of a natural or synthetic source of origin of the sample. Development, improvement and implementation of chromatographic techniques on food productions promise advantages.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхроматографіяuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.subjectchromatographyuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectкафедра харчової хіміїuk_UA
dc.titleПерспективи застосування методів хроматографії у експертизі харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.