Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Харчовий каротиноїдовмісний барвник із лушпиння цибулі, отриманий за запропонованими способами, можна застосовувати в різних галузях харчової промисловості, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування, при виробництві різноманітних кулінарних страв та харчо концентратів, а також для продуктів із вираженою антиоксидантною дією. Food coloring karotynovmisni of onionskin obtained by the proposed method can be used in various fields of food industry, including the infant and dietetic foods, production of various culinary dishes and food concentrates and for products with a strong antioxidant effect.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, лушпиння цибулі, каротиноїди, харчовіх барвники, onionskin, carotenoids, food coloring

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 36-37.