Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Назва: Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання
Автори: Фролова, Наталія Епінетівна
Українець, Анатолій Іванович
Ключові слова: кафедра технології оздоровчих продуктів
якість
ароматизовані продукти
харчові продукти
flavored products
food products
quality
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.