Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Іванович-
dc.date.accessioned2016-04-25T07:37:41Z-
dc.date.available2016-04-25T07:37:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943-
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectароматизовані продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectflavored productsuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleЧинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подоланняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.