Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, якість, ароматизовані продукти, харчові продукти, flavored products, food products, quality

Бібліографічний опис

Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90.