Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, нетрадиційна рослинна сировина, оздоровче харчування, контроль якості, alternative herbs, health food, quality control

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 156-158.