Іноваційний спосіб виробництва гірких настоянок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, гіркі настоянки, рослинна сировина, іноваційний спосіб, bitters, plant material, innovative way

Бібліографічний опис

Рибачок, A. В. Іноваційний спосіб виробництва гірких настоянок / A. В. Рибачок, Н. В. Попова, B. М. Чорний // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 210-212.