Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Назва: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу
Автори: Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Лановенко, Людмила Василівна
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Ключові слова: кафедра технології консервування
кафедра харчової хімії
іони токсичних металів
томатний соус
порошок сочевиці
ions of toxic metals
tomato sauce
lentil powder
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу / Є. Є. Костенко, Л. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 251-253.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65.pdf1.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.