Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23051
Название: Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання
Авторы: Петруша, Оксана Олександрівна
Ганечко, Марина Євгенівна
Ключевые слова: кафедра експертизи харчових продуктів
харчові продукти
УФ-випромінювання
люмінесцентні характеристики
Luminescent characteristics
UV radiation
food
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Петруша, О. О. Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання / О. О. Петруша, М. Є. Ганечко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 291-293.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23051
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
76.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.