Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженням впливу цукрозамінників на сорбційно-десорбційні процеси, що відбуваються при зберіганні здобного печива. Досліджено також зміну активності води та структурні характеристики зразків здобного печива, що містять у своєму складі цукрозамінники, що дозволило прогнозувати терміни їх зберігання. The article investigates the impact of sweeteners on sorption and adsorption processes occurring during storage butter biscuits. Also investigated the change of water activity and structural characteristics of samples of butter biscuits containing sweeteners in its composition, allowing to predict the timing of storage.

Опис

Ключові слова

здобне печиво, цукрозамінники, терміни зберігання, ізотерми сорбції, активність води, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, butter cookies, sweeteners, shelf life, sorption isotherm, water activity

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 06 (43). – С. 15-17.

Зібрання