Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23219
Title: Deutsche küche und der trend zu regionalen leckereien
Authors: Chernyakova, Polina
Boyko, Anna
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування
local dishes
specials
german cuisine
місцеві страви
фірмові страви
німецька кухня
местные блюда
фирменные блюда
немецкая кухня
Issue Date: 2016
Citation: Cherniakova, P. Deutsche Küche und der Trend zu regionalen Leckereien / P. Cherniakova, A. Boyko // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 257.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23219
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF159.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.