DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23219

Название: Deutsche küche und der trend zu regionalen leckereien
Другие названия: Німецька кухня і тенденція до регіональних ласощів
German cuisine and the trend towards regional delicacies
Авторы: Chernyakova, Polina
Boyko, Anna
Чернякова, Поліна Дмитрівна
Бойко, Ганна Анатоліївна
Ключевые слова: кафедра іноземних мов професійного спрямування
local dishes
specials
german cuisine
місцеві страви
фірмові страви
німецька кухня
местные блюда
фирменные блюда
немецкая кухня
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Cherniakova, P. Deutsche Küche und der Trend zu regionalen Leckereien / P. Cherniakova, A. Boyko // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 257.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23219
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.PDF159,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback