Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння.
One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, окислювань покоричневіння, вино, виноматеріал, виноматеріал, oxidized browning, wine, wine materials
Бібліографічний опис
Кошеленко, О. Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин / О. Кошеленко, Н. Я. Гречко, Д. П. Толстенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.