Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23396
Назва: Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the dought
Автори: Silchuk, Tatiana
Zuiko (Kulinich), Vira
Ключові слова: прискорена технологія
ускоренная технология
accelerated technology
біохімічні процеси
биохимические процессы
biochemical propertie
житньо-пшеничний хліб
ржано-пшеничный хлеб
complex acidulants
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Silchuk, T. Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the dought / T. Silchuk, V. Zuiko // Journal of Faculty of Food Engineering. – Romania, 2016. – Vol. XV, Is. 1. - Р. 67-70.
Короткий огляд (реферат): There was analyzed influence of elaborated complex additives on biochemical processes in the dough and on bread quality. There was analyzed changes in balance of sugars in the dough with acidulants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23396
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf296.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.