Сучасні способи контролю і прогнозування стійкості пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стійкість пива є найважливішим показником його конкурентоспроможності на внутрішньому, а особливо на світовому ринку. Здатність пива протистояти біологічним помутнінням викликаним життєдіяльністю контамінантів та колоїдним помутнінням, внаслідок взаємодії активних складових пива з утворенням осаду, є необхідним показником при експорті пива. The stability of beer is an important indicator of its competitiveness in domestic and especially the global market. The ability to resist biological beer turbidity caused by vital functions colloidal contaminants and turbidity, due to the interaction of the active ingredients of beer sediment is a necessary measure for export beer.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, стійкість пива, біологічні помутніння, колоїдна стійкість, stability beer, biological turbidity, colloid stability

Бібліографічний опис

Сучасні способи контролю і прогнозування стійкості пива / Д. Г. Галак, Л. С. Марчук, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2.– С. 16.