Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23523
Назва: Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду
Автори: Наливайко, Клавдія Федорівна
Невойт, Юрій Антонович
Дехтярьова, Марія Володимирівна
Прибильський, Віталій Леонідович
Мисан, Григорій Федорович
Ключові слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Полідез
ячмінний солод
мікрофлора
Polidez
barley malt
microflora
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду / К. Ф. Наливайко, Ю. А. Невойт, М. В. Дехтярьова та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 19.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23523
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2006_28.pdf100.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.