Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНаливайко, Клавдія Федорівна-
dc.contributor.authorНевойт, Юрій Антонович-
dc.contributor.authorДехтярьова, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorПрибильський, Віталій Леонідович-
dc.contributor.authorМисан, Григорій Федорович-
dc.date.accessioned2016-06-10T06:46:35Z-
dc.date.available2016-06-10T06:46:35Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationВикористання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду / К. Ф. Наливайко, Ю. А. Невойт, М. В. Дехтярьова та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23523-
dc.description.abstractЗабезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваuk_UA
dc.subjectПолідезuk_UA
dc.subjectячмінний солодuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectPolidezuk_UA
dc.subjectbarley maltuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.titleВикористання препарату “Полідез” в технології ячмінного солодуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006_28.pdf100.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.