Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сортівка, термокорекція, горілки, процес, sortivka, thermal correction, vodka, process
Бібліографічний опис
Кравчук, А. В. Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу / А. В. Кравчук, З. Д. Кравчук, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.