Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23664
Назва: Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні
Автори: Пливанюк, Ярослав
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Ключові слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
вода
сировина
водо підготовка
технологія
пом’якшення
сырье
водо подготовка
технология
смягчения
water
raw water treatment
technology
mitigation
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Пливанюк, Я. Ю. Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні / Я. Ю. Пливанюк, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23664
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf342.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.