Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, вода, сировина, водо підготовка, технологія, пом’якшення, сырье, водо подготовка, технология, смягчения, water, raw water treatment, technology, mitigation

Бібліографічний опис

Пливанюк, Я. Ю. Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні / Я. Ю. Пливанюк, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.