Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, вода, сировина, водо підготовка, технологія, пом’якшення, сырье, водо подготовка, технология, смягчения, water, raw water treatment, technology, mitigation
Бібліографічний опис
Пливанюк, Я. Ю. Дослідження та удосконалення технології підготовки води в пивоварінні / Я. Ю. Пливанюк, А. Є. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.