Confectionery fortification

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

fortification, production, confectionery, виробництво, кондитерські вироби, підвищення поживної цінності, повышение питательной ценности, производство, кондитерские изделия, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Krupska, Y. Confectionery Fortification / Y. Krupska, O. Kokhan // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 162.