Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

bioactive ingredients of doudh, yeast microflora, citrate, lactate, calcium carbonate, дріжджова мікрофлора, цитрат, лактат, карбонат кальцію, біоактивні інгредієнти тіста, биоактивные ингредиенты теста, дрожжевая микрофлора, карбонат кальция, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Shevchenko, A. Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough / A. Shevchenko, V. Drobot, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 139.